Alla❤️dag toast

Alla❤️dag toast
I stället för att ägna kommande söndag åt trista sysslor som städning, tvättning och fixa matlådor inför veckan föreslår vi att ni lagar vår smarriga Alla❤️dag toast i stället. I videofilmen längst ner kan du följa receptet steg för steg. (Alla våra recept finns även på winomaten YouTube).

Ingredienser
1 kg räkor med skal
En halv hackad rödlök
4 msk creme fraiche
3 msk majonnäs
Stenbitsrom
Färsk dill
Bröd
Smör till stekning
En hjärtformad pepparkaksform

Börja med att ta ut hjärtan i brödet. Stek på bägge sidor i smör på medelvarm panna. Låt rinna av på hushållspapper.

Skala räkorna och lägg i en skål. Finhacka rödlök och häll över.

Lägg i creme fraiche och majonnäs – rör om. Smaka upp med cayennepeppar. Klipp i färsk dill. Lägg tillbaks det stekta brödet i hjärtformen och bred räkröran över. Lägg upp på tallrik och klicka på stenbitsrom samt garnera med en dillvippa. Njut!

 

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.