Himmelsk tryffelpasta

Himmelsk tryffelpasta
Nu har den italienska hösttryffeln kommit! Vi tycker att detta naturens underverk lirar så fint med smör och parmesan samt en klick smetana för lite syra. Denna pastarätt är enkel att laga men himmelskt god. I videofilmen längst ner kan du följa receptet steg för steg.

Ingredienser
400 g tagliatelle
ca 50 g smör
3-4 msk smetana
150 g finriven parmesan
Färsk tryffel
Salt & svartpeppar

Koka spagettin al dente, häll av i ett durkslag men spara lite av pastavattnet. Smält smöret och häll tillbaks pastan tillsammans med lite av pastavattnet. Vänd ner smetana och den finrivna parmesanen. Smaka av med salt och peppar. Riv färsk tryffel över och blanda. Garnera med tunna skivor av tryffel. Njut!

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.