Middagstips

På vårt instagramkonto, som du hittar genom att söka på winomaten när du är inloggad på instagram eller genom att använda denna länk https://www.instagram.com/winomaten/?hl=sv  och logga in därifrån, har vi samlat en serie med lättlagade och smakrika middagstips i videoreceptform där maten – och inte kocken – står i centrum.

I kronologisk ordning har vi har försökt fånga varje moment i tillagningen på film för att göra det så lätt som möjligt för dig att själv laga rätten. Här följer några exempel på rätter:

 Kombinationen av pasta, palsternacka, pancetta, vitlök, rosmarin och parmesan är magisk för oss. Vår favoritpasta är Tajarin men du kan kombinera den med vilken pasta du vill. Så gott och enkelt att laga.

Ägg Benedict kan kännas avskräckande med både pocherade ägg och att svänga ihop en hollandaisesås men filmen hjälper dig steg för steg. Vi bakade och använde Pain De Mie bröd, som du också hittar videorecept på, men du kan utan problem använda vanligt rostbröd.

Frikassé på lax och pilgrimsmusslor med hummersås är sagolikt gott på egen hand, med en brödbit till eller som här med pasta.

Vi hoppas att du ska hitta inspiration bland någon av videorecepten och tycker du något är oklart så skicka ett DM till oss på Instagram. Bon apétit!

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.